Αρχική Σελίδα

Shenzhen FYT LED Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρυμένο τον Ιούνιο του 2008, FYTLED είναι επιχείρηση υψηλή τεχνολογία της Κίνας και υψηλή τεχνολογία Shenzhen.


Με την πείρα στους φωτισμούς των βιομηχανικών οδηγήσεων, FYTLED είναι καλά - γνωστός κατασκευαστής στην παγκόσμια αγορά με να προσφέρει τα προϊόντα φωτισμού ποικίλων εσωτερικών και υπαίθριων οδηγήσεων, όπως ο υψηλός κόλπος bay&low, γραμμικός highbay, ο φωτεινός σηματοδότης, ο προβολέας, ο αθλητισμός και τα φω'τα σταδίων και ούτω καθεξής. Τα κύρια προϊόντα όλα πιστοποιούνται με τις βασικές άδειες, συμπεριλαμβανομένου UL, cUL, DLC, TUV, ENEC, το CE, RoHS, τα CB, GS, SAA και CTick.


Με πάνω από 350 υπαλλήλους και ένα εξοπλισμένο καλά εργαστήριο 170.000 τετραγωνικών ποδιών, FYTLED προωθεί την κατασκευή και τις εγκαταστάσεις συσκευών φωτισμού των οδηγήσεων με ορισμένες οργανώσεις και για την παραγωγή και για τον ποιοτικό έλεγχο, για παράδειγμα, τις μηχανές υψηλής ταχύτητας SMT, το με έλεγχο από υπολογιστή σύστημα καψίματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εξεταστικό, τη μηχανή δοκιμής υγρασίας, τον υψηλής θερμοκρασίας φούρνο γήρανσης, την αλατισμένη μηχανή δοκιμής ψεκασμού, την αδιάβροχη μηχανή δοκιμής, τα αυτόματα οπτικά συστήματα επιθεώρησης, τις σφαίρες ενσωμάτωσης και τον ελεγκτή IES. Όλες οι διαδικασίες, που μετρούν από τη αλυσίδα εφοδιασμού στην παράδοση, είναι όλες λεπτομέρεια-που απασχολούνται και διοικούμενες μέσα σε ISO9001: σύστημα του 2015.


FYTLED αφιερώνεται στη δημιουργία των νέων ιδεών της καινοτομίας και της ανάπτυξης προϊόντων με τις τεχνολογίες κατάστασης προόδου. Με μια ομάδα περισσότερων από 30 μηχανικών, η Ε&Α μας είναι υπερήφανη της συμβολής της εμπειρίας της στο βιομηχανικό σχέδιο, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, την ανάλυση διασκεδασμού θερμότητας, το οπτικό σχέδιο φακών, κ.λπ. Συνεπώς, όλα τα σχεδιαγράμματα είναι πλήρως - κατάλληλος από UL και της ΕΕ τις ηλεκτρικές ασφάλειες προτύπου, με περισσότερα από 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας του σχεδίου hape και του προτύπου χρήσης επιπλέον. Όλα τα νέα προϊόντα πρέπει να περάσουν τη διαφορετική ακριβή δοκιμή, όπως υψηλός - δοκιμή χαμηλής θερμοκρασίας, δοκιμή διασκεδασμού θερμότητας, δοκιμή κύματος, δοκιμή της EMI, αδιάβροχη δοκιμή, δοκιμή πτώσης…


Οι συσκευές φωτισμού FYTLED είναι 100% που εξάγονται σε περισσότερες από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, τις ΗΠΑ, το νότο - Αμερικανός, την Ασία και τη Μέση Ανατολή κ.λπ. Εφαρμόζεται ευρέως διάφορο σε βιομηχανικό και publicspaces, όπως η αποθήκη εμπορευμάτων, το εργοστάσιο, το αγωνιστικό χώρο ποδοσφαίρου, το γήπεδο αντισφαίρισης, το χώρο στάθμευσης, το σχολείο, την υπεραγορά, τους δρόμους και τις οδούς.


FYTLED αφιερώνεται στην οικοδόμηση μιας αλυσίδας εφοδιασμού βιομηχανίας των οδηγήσεων συμπεριλαμβανομένου die-casting οι εγκαταστάσεις, της κατασκευής οδηγών δύναμης και της συνέλευσης συσκευών φωτισμού, για να παρέχει τους σφαιρικούς πελάτες μας υψηλούς - ποιότητα και οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα και λύσεις. Ελάτε και μας ενώστε! Η πεπειραμένη και επαγγελματική ομάδα πωλήσεών μας μπορεί να βρεί την υπόσχεση των ιδεών και να υποστηρίξει την αγορά σας σε ένα περαιτέρω βήμα!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Shenzhen FYT LED Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : FYTLED

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-3500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen FYT LED Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen FYT LED Co., Ltd Πιστοποιήσεις